Man kan hjælpe på mange måder

 


Vi søger kærlige hjem

Hvis du skulle have lyst og mulighed for at adoptere en af de reddede hunde og/eller mangler oplysning eller information om racen, er du meget velkommen til at kontakte os. Hundredvis venter på internaterne i Spanien.

Vi tager selv til Spanien og henter hundene hjem med fly. Overtagelse sker i Kastrup Lufthavn.

For at hjælpe internaterne i Spanien, forsøger vi at dække så mange af deres omkostninger som muligt, hvilket i mange tilfælde er nærmest umuligt, og "adoptionsprisen" dækker stadig kun en lille del af udgifterne. Netop derfor har foreningen gennem de sidste år sendt donationer til internaterne, indsamlet af alle eventuelle overskud vi har på vores rejser, særlige donationer etc. etc.

Prisen for adoption:
                  Tæver og hanhunde                                              kr. 3.600
                  Hvalpe                                                                   kr. 2.600

Inkluderet i adoptionsprisen er: Kastration/Sterilisation(ikke hvalpe), blodprøver, chipmærkning, alle lovpligtige vacciner, EU-pas, hjemtransport til Kastrup, frikøb af hunden i Spanien samt registrering i Dansk Hunderegister.

Betaling skal ske ved reservation af hunden, når denne er erklæret klar til afrejse fra Spanien, med mindre andet er aftalt direkte med foreningen.

Skulle hunden blive syg og ikke være i stand til at komme til Danmark, returneres adoptionsbeløbet i sin helhed.


Økonomisk støtte 

Der er stor forskel på, hvilken stand hundene er i, når de ankommer til internaterne i Spanien.De fleste er stærkt underernærede og fulde af orm og parasitter. Mange kan ligeledes have større eller mindre skader, der kan kræve operation.
Herudover skal hundene steriliseres, mikro-chippes, og vaccineres.

Der er også brug for økonomisk støtte til internaternes politiske arbejde, undervisningsmateriale til skolerne for slet ikke at tale om den daglige drift og vedligeholdelse.

Vi er mere end taknemmelige for alle beløb - store som små - da netop denne støtte er utrolig vigtig for spaniernes mulighed for selv at løse problemerne i deres  land.

 

 

"Førstehjælp"
På internaterne kommer en del hunde med større skader f.eks. efter forsøg på hængning, slæbning efter biler, skudsår og meget andet. Omkostningerne ved dyrlægebehandling er ofte så omfattende, at internaterne ikke selv kan klare dem og derfor beder om hjælp. 
Vi har derfor besluttet at oprette en "Førstehjælpskasse" til indsamling netop for disse stakkels hunde.  
Vil og kan I hjælpe, så benyt blot dette bank-kontonummer i 
Den Danske Bank: 4925 10153298
 der er specielt oprettet med dette formål for øje
og mærk indbetalingen "nødhjælp"

 

 

Indsamling af hundeting

- DU kan gøre en forskel for Galgoerne i Spanien -

 

Velkommen til indsamlingshjørnet.

Her vil blive vist billeder af tæpper/stof/sytilbehør og andet doneret af glade givere. 

  Klik her

Vi vil gøre opmærksom på, at vi ikke længere indsamler hundeeffekter såsom håndklæder og hundelegetøj.

Det eneste som vi stadigvæk indsamler, er fleecetæpper, hundehalsbånd og hundesnore/seler.

Det er blevet for bekostelig en affære at sende mange af disse indsamlede effekter til Spanien – og foreningen vil derfor i stedet via donationer hjælpe internaterne i Spanien således, at de kan købe de ting, som de nu engang måtte have behov for.

Vi har gennem en lang periode sendt flere end 500 dækkener afsted til Spanien – de er blev syet af ”sydamer” rundt om i landet og i dag er disse dækkener nede i Spanien og varme galgoerne i den kolde tid.

Du er meget velkommen til at sende tæpper, hundehalsbånd og snore/seler til os – skriv til: tanya@galgo-sos.dk for at få adressen – men du må selv stå for forsendelsen, da alle vores midler er ”reserveret” galgoerne.

 

 

Hjælp os med at give endnu en hund en ny chance - giv en hånd til dem, der behøver ekstra hjælp !!

 

Tilbage til Forsiden